Elsas Dagbok

Stressfritt

Hallå fina du!

Äntligen är det snart helg! Den innehåller mycket trevligheter:) Men först är det torsdag.

Det gick så jädrans bra både för mamman och Elsa att lämna på förskolan i morse. Jag fick en puss och sen var det hejdå. Det känns skönt i mammahjärtat när det går så smärtfritt.

En sak har jag bestämt och det är att det inte ska stressas på morgonen när vi ska iväg. Det är viktigt att vi tar det lugnt och så blir det som det blir. Det är så jädrans lätt att stressa upp sig på morgonen och så blir dagen pissdålig. Jag tänker lite såhär, huvudsaken jag har med mig Elsa och mig själv så fixar sig resten på nått vis. Jag vet att jag sannolikt kommer att känna mig stressad vissa mornar men då får jag ta me tusan påminna mig själv om vad jag bestämt och varför!

Jag är helt övertygad om att barn känner av när deras föräldrar är stressade. Det är ju bara att gå till sig själv och hur det känns när man befinner sig med människor som stressar. Det känns inte alls bra!

Idag när vi kommer hem så kommer vi hem till ett nystädat hus. Mamma/farmor/svärmor (kärt barn har många namn:) frågade igår om hon fick städa vårt hus så vi skulle slippa veckostädningen denna veckan. Gissa om jag blev glad! Så jädrans snällt av henne och jag uppskattar det nått enormt. Det är typ som att vinna en miljonvist på Lotto eller nått. TACK SVÄRMOR!

Nöjd och söt liten Elsa som gick in till förskolan i morse med sin fina ryggsäck från Elodie Details. Mamman älskar den ryggsäcken!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.