Elsas Dagbok

Skarpt läge

Godmorgon finaste!

Dagen är kommen och timmen är snart slagen! Nja några timmar är det kvar innan timmen är slagen:) Dagen med stort F (förskolan) är kommen! Idag är det skarpt läge! Elsas första riktiga dag på förskolan.

Och hur känner jag inför det? Jo det går rätt bra, men lite pirr har jag i magen. Det är jättebraig personal och finfina lokaler så det är inte det utan de känns bara så jädrans trist att behöva lämna henne. Lejonmamman vill ju vaka över sitt barn och se till att inget farligt händer.  F n nu blev jag lite tårögd. Jag vet att hon kommer att ha det bra… Andas bara andas, mamman.  

Måste bara påminna förskolefröknarna om ni läser detta så kom ihåg att skära upp Elsas mat i småbitar! Hellre för små bitar än för stora! Jag kommer även att säga det till dom när jag lämnar henna idag. Jag har liksom en noja över att hon ska sätta i halsen, eller det är faktiskt en av mina största nojor för tillfället. 

Älskade unge❤️ Du får gärna bli rockstjärna när du blir stor bara mamma får en VIP plats:)

Nä nu ska jag andas in och andas ut. Jag önskar dig en finfin tisdag.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa.emilsson

    Tjingeling!
    Mormors lilla goonge blir stor flicka idag. Tänk vad tiden går fort. Snart ska du väl ta körkort. Puss och lycka till på föris.

    1. Josephine

      Ja du mormor tiden går alldeles för fort tycker min mamma! Körkort är det en bit kvar till som tur är, hihih. Puss och kram och tack!