Elsas Dagbok

Snygg snarkande superman säljes

Hallå finaste!

Hoppas du hade en trevlig påskafton. Det hade vi. Elsas farfar och storasyster Evelina kom hit på middag. Det var gott och trevligt. Och vet du vad? Trots allt godis som av nån anledning fanns precis överallt där jag var så tog jag ingen! Inte en endaste liten pralin slank ner. Och jag och min mage var betydligt bättre vänner än på länge. Mamman vs Godiset 1-0. 

Elsa med sin fina storasyster Evelina.

Tidigt imorse i ottan innan du var vaken så hade jag tänkt sälja min man billigt! Han låg där och snarkade så min skönhetssömn uteblev. Tror iofs att även om jag fått sova min skönhetssömn så hade de hjälpt mig föga;)

Jag låg och formulerade annonsen som jag tänkt lägga ut på Blocket. ”Snygg snarkande superman säljes billigt, prutat och klart” Efter lite funderande så insåg jag att jag inte ville sälja min man. Han är ju den allra bästa trots att han snarkar ibland❤️ 

Nu på morgonen har vi ätit frukost. Vi håller på att ladda upp inför dagen. Planerna är inte många så vi får se vad vi hittar på. Jag tycker det är så jädrans skönt att inte ha så mycket inplanerat utan bara vara. 

Klart lilla kycklingen ska ha lite frukost tyckte Elsa. 

Sköt om dig och ha en fin dag.

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.