Elsas Dagbok

Jag får snart nått fel!

Guten Morgen finaste!

Jo ru serru, jag kan säga god morgon på tyska. Det är det inte alla som kan;) Skämt åsido ”guten morgen” är nog det enda jag minns efter att ha läst tyska i 6 år! Nja jag minns lite till men inte är det mycket. Skulle aldrig klara mig på språket i Tyskland i alla fall. 

Just nu, precis exakt nu ligger Elsa och pappan och toksover här brevid. Fåglarna kvittrar utanför sovrumsfönstret. Det skulle kunna vara jädrigt rofyllt om det inte vore för att en viss person ligger och snarkar här brevid. Nä det är inte Elsa! Jag får snart nått fel, hihihihi! 

Var tvungen att gå på toaletten och nu när jag kom tillbaka så möttes jag av det här. Mitt hjärta smälter. Dessa två❤️ Och inget snarkande…ljuvligt.

 

Idag är det påskafton och ikväll får vi middagsgäster. Elsas storasyster Evelina och farfar Kalle kommer hit och äter lite påskmat. Det blir trevligt och gott!

Jag längtar som bara den efter mannens Janssons frestelse som blev så god att jag var tvungen att tjuvsmaka på den igår. Hade jag inte hejdat mig och sagt ifrån till mig på skarpen så hade den varit slut idag. Det hade ju blivit lite pinsamt tror jag. 

Jag önskar dig en härlig dag och kom ihåg att du är värdefull. Ät mycket påskmat och ge någon en kram eller puss eller varför inte både och. 

Kramar Mamman 

Igår kväll kom gogrodan Elsa på att sittdelen på pottan går ju att använda som hatt, hihihi. Hon hade så roligt åt detta, ja vi också. PS Den är ren!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.