Elsas Dagbok

Självutnämnda experter

Hallå finaste!

Idag när jag lämnar jobbet så är jag ledig i flera dagar. Blir bland annat ett besök till Blåkulla (hoppas vi ses) för att träffa min kära kärringar, ta en kopp kaffe och jämföra våra kvastar. I år har jag trimmat min kvast så den både glänser och går fortare än vanligt.

Imorgon och på Torsdag är det jag som ska ha inskolningen på förskolan med Elsa. Jag ska lämna henne där för första gången själv. Det går hur bra som helst när pappan lämnar, hon vinkar glatt hejdå och sen ska det lekas. Hoppas, hoppas det går lika bra för mig.

Det känns så skönt i mammahjärtat att det än så länge funkat så himla bra. Vi får se när första bakslaget kommer om det nu kommer nått. Enligt alla självutnämnda ”experter” så ska det tydligen göra det. Vi väntar och ser… Om jag får säga vad jag tycker och det får jag så är jag jädrans less på dessa experter och alla de råd som kommer i högervarv. Hinner ju inte parera för alla råd. Tack men nej tack säger jag. Mitt råd till er är lägg ner! Vi gör det vi tycker är bäst för vårt barn så får du/ni göra det som är bäst för ditt barn. Bra deal, eller hur?

Nä nu önskar jag dig en härlig kväll och kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman

keep-calm-its-my-day-off

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Helt rätt Jossan! Man ska göra det som känns rätt & bäst för sitt barn…håller med dig att råden tar jag gärna om jag ber om dem själv! Du ska se att det kommer gå super för dig och Elsa❤️ Kram