Elsas Dagbok

Ett lugnade MMS

Hallå fina!

Fredag, så jädrans skönt. Helg och bara mys inplanerat. Imorgon skulle det visst vara fint väder så då ska vi vara ute och leka. Hoppas bara björnen håller sig borta!

Jag ser den där björnen överallt när jag kikar ut genom fönstret. Han sitter på verandan, går omkring på gården, står bakom knuten, kommer springande nerför backen. Håller jag på att bli tokig? Tror det;)

Idag fick jag mms från Elsas dagis, (ops jag skrev visst dagis;) En bild på Elsa när hon äter frukt och en text som sa att hon hade det bra. Jag blev så jädrans glad över denna bilden. Tack snälla fröken för att du lugnade ett mammahjärta. Det betydde så mycket.

Pappan lämnade Elsa på förskolan i morse och åkte iväg därifrån en stund. Det gick hur bra som helst. Hon vinkade hejdå och hade så bråttom in att hon knappt hann ta av sig jackan. Jag börjar undra om det är nått fel på ungen, hihihi. Ärligt så är det underbart att det går så bra. Vi får väl se hur det går nästa vecka när jag ska träna på att lämna henne. Jag kommer förmodligen att gå ut och sätta mig och gråta i bilen, men det tar jag då för nu är det helg och jag ska njuta.

Önskar dig en fin kväll med mycket fredagsmys. Tack för att du läser våran blogg och kom ihåg att du är värdefull och vacker precis som du är!

Kramar Mamman  Frukt är gott !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken Eva

    Tack jag vet hur det känns .. Hade önskat att jag också fick ett MMS när jag lämnade min Gustav på förskolan när han var 8 månader och jag själv studerade på Högskolan .. Men just ja ..det fanns inte MMS då på den tiden ..

    1. Josephine

      Det är ju en jädrans tur att tekniken utvecklats. Det kändes verkligen braigt. Önskar dig en fin helg!