Elsas Dagbok

Liggsår

Godmorgon fina.

Här ligger jag i sängen och balanserar på sängkanten likt en lindansare som går på sin lina. Har en liten Elsa som brett ut sig stort i sängen, hihihi. Pappan ligger nånstans längre bort. Jag hör i alla fall att han andas tungt.



Jag hade ju tänkt ha sovmorgon idag men vaknade av att min högra höft domnat av. Ligger så mycket på höger sida att risken för liggsår måste vara ofantligt stort:) 

Igår hade jag planerat in att jag skulle kolla på Ack Värmland som började på TV 4. Vad lärde jag mig av det? Jo att inte planera in att se på TV. Elsa somnade inte ordentligt och varje gång jag skulle lägga ner henne i sin säng vaknade hon. Så hon fick komma upp en stund. Precis halvvägs in i programmet blev hon så jädrans trött att jag fick gå och lägga henne och då somnade hon äntligen. Nu kanske du tänker att pappan kunde väl ha lagt henne? Visst kan han det, men hon är så jädrans mammig på kvällen så jag lägger henne. Vill hellre ha ett barn som somnar snabbt (undantag igår) än ett ledset barn. Vi känner ingen stress utan det kommer att ge sig med tiden.

Idag tänker jag FÅNGA DAGEN och försöka vara i nuet. Vi har lite vi ska göra idag men det tänker jag berätta och visa dig senare. 

Nu ska jag balansera vidare…;) Önskar dig en härlig lördag. 

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.