Elsas Dagbok

Jädrans skit också

Godmorgon fina!

Jädrans skit också säger jag bara. Varför det då? Jo därför jag har nackspärr! Det började igår morse när jag vaknade. Kände direkt att nått var knas och det fortsatte att bli sämre under dagen.

Jag brukar få såhär nån gång per år och det börjar alltid när jag vaknat på morgonen. Det måste bero på att jag legat lite tokigt. 

Jag får så jädrans ont i axelpartiet samt på vänster sida av nacken. Jag blir stel och väldigt trött. Inge roligt alls. Det blir att ta en alvedon eller två och jag som inte gillar värktabletter. Men måste jag så måste jag. Och nu har jag faktiskt inget val.

Nu till nått annat. Jädrans vad underbart det är att vara mamma. Det är så underbart att se hur Elsa utvecklas för varje dag som går. Det som är på tapeten just nu är att klä på gossedjuren i hennes kläder. När det är klart kan resultatet bli så här:)

Hon klär dom inte själva utan igår var det pappan som fick äran att ekipera en av nallarna. Elsa är dock mer än gärna med och bestämmer vilka kläder som ska sitta på. Hon är en bestämd liten dam våran dotter:) 

Hoppas du får en fin dag och så hoppas jag på att jag blir bättre. 

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.