Elsas Dagbok

TOM

Hej finaste!

Måste skriva av mig lite!
Jag känner mig så jädrans tom. Orsaken är att det snart är måndag och jag ska börja arbeta igen. Missförstå mig rätt, jag är tacksam över att jag har ett arbete att gå tillbaka till men ändå. Jag fasar för de långa dagarna så jag får ont i magen. Att sitta två timmar i bilen när jag vill vill ha tid med Elsa.
Jag kommer göra allt i min makt att se till att det inte blir långa dagar och jag ska gå ner i tid så fort det går.

Jag skiter i pengarna vi förlorar när jag går ner i tid, vi klarar oss ändå!
Ingen kommer att tacka mig för att jag sitter och åker som en galning varje dag till arbetet.
Hon är ju bara liten en gång och jag är tyvärr för gammal för fler barn. (Detta är en sorg i sig.)

Nä fy för måndag! Fy för att jag måste vara ifrån Elsa, fy, fy, fy!

Du är värdefull❤️
Kramar Mamman

IMG_8333.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammalinda

    Åhh, jag förstår dig!! Önskar jag kunde ge dig mängder med styrkekramar inför imorgon!! Finns det någon möjlighet att dra in på kostnader så att du kan gå ner i arbetstid? Kanske inte åka en dag i veckan (spara in på bensin) eller spara in på något annat? Arbeta hemifrån (är lite osäker på vad du arbetar med, polis?)? Plugga halvtid och distans (fast då krävs mycket plugg på kvällar när Elsa sover). Hoppas att du kommer på något sätt!!
    Kram till dig!!

    1. Josephine

      Hej fina du! Tack för din omtanke! Det är tänkt att jag ska gå ner i tid när Elsa börjar i förskolan. Så i slutet av mars blir det så. Har även ev lite planer på att studera. Vi får se vad framtiden säger. Det kommer att ordna sig på nått vis.
      Tack för att du bryr dig❤️ Kram

  2. Li

    Om jag varit kvar hade jag hälsat dig välkommen tillbaka med en kram:-) men sett här att du också har andra tankar! Allt ordnar sig…..

  3. Elisabeth

    Heeeej Finaste du❤️
    Jag tycker du resonerar helt rätt. Det finns inget viktigare än våra små och som sagt, dom är bara små en gång. Och det är värt varenda timme, varenda minut och varenda sekund extra man har möjlighet att vara varandra nära

  4. Jeanette

    vet precis hur det känns!! Ville inte heller börja jobba när Jesper var liten. Men gå ner i tid det gjorde jag, jobbade bara natt tills han var 8 år. Kommer att gå bra. Kram

  5. åsa.emilsson

    Tjingeling!
    Tänk så bra att Elsa får vara med pappa när du börjar jobba. Du ska se att allt löser sig. Allt blir bara bättre 2015.
    Puss och kram
    Mormor

    1. Josephine

      Som min pappa sa….efter regn kommer solsken. Jag vet att det ordnar sig men just nu känns det jobbigt här och nu. Kram kram

  6. Henriette

    Åhh fina fina du, känner likadant!!! Jag börjar också jobba på måndag, känner mig helt i vilse över bara träffa Viggo få timmar i dygnet :( Trode jag skulle vara mera redo!! Som tur har våra unger de mest fantastiska pappor :)
    Kram till dig och din fiiiiiina familj

    1. Josephine

      Åh fina Henriette, gör du? Då är vi ju två som kan hålla varandra i handen:) Som du skriver är det tur att de har sina underbara pappor. Skulle Elsa varit på förskolan nu hade jag gått under. Hälsa R och V. Många kramar från mig!

  7. Marlene

    Men du kommer att få jättemånga trevliga nya kollegor, hade förmånen att få lära känna dem under Fondo! Jag har aldrig skrattat så mycket på jobbet. Du får använda timmen på vägen hem att koppla av! Det kommer att gå bra!