Elsas Dagbok

Hur hinner ni?

Hej finaste!

En grej som jag tänkt på rätt ofta och länge är hur alla mammor (utom mig, ja det finns säkert nån fler) hinner vara så jädrans snygga och piffiga på alla kort som läggs ut i sociala medier.
Har ni nån mask ni drar på er när ni vaknar eller?
Isåfall var har ni köpt den?:)

Jag minns faktiskt inte när jag piffade till mig på riktigt sist eller fixade frillan. Tack gode Gud för mössan som sitter på mitt huvud. Utan den skulle jag förmodligen skrämma slag på nån.

Till helgen ska jag ta och piffa till mig ordentligt och troligtvis kommer det att gå åt 2-3 toalettpappersrullar (Elsa leker) under tiden, men det är det värt:)

Snart ska vi iväg på en trevlig grej. Har faktiskt hunnit med att få på mig mascara, hihihi.
Och mössan den sitter där den ska:)

Sköt om dig❤️
Kramar Mamman

IMG_7158.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Sv: Tack ska du ha:)
    Klart det går att köpa också. Finns ju så mycket. Sen jag blev mamma så har jag faktiskt lagat eget julgodis, iallafall enklare recept:)

  2. Jeanette

    Vad roligt att du länka till din blogg på FB. Behöver ha nya bloggar att läsa och roligare n’är det är i samma anda som min egna:)

    Haha…jag undrar detsamma. Jag kommer inte i närheten av alla fina bloggbilder el selfies som många andra gör:)

    1. Josephine

      Åh va roligt att du hittade hit. Ska läsa din blogg också. Så roligt med nya bloggar att följa. Hoppas du har en finfin dag.
      Nä jag fattar inte hur de hinner eller hur det gör:) Kram

      1. Jeanette

        Visst är det kul att hitta nya. Jag ville ge mig ut idag på en ride efter nya mammabloggar, då jag verkligen vill försöka engagera mig mer i min egna blogg. Bra och hitta idéer och ta reda på lite vad andra gillar att läsa i en mammablogg:)