Elsas Dagbok

Vad hände?

Hej igen fina du!

Nu har jag pratat med City Gross och deras kundtjänst. Jag lovade mig själv att inte vara arg när jag ringde för det är ju inte kundtjänst som gjort fel.

Jag fick prata med en jättetrevlig tjej som hette Camilla (hon ska ni vara glada för City Gross att ni har i kundstjänst.) Hon skulle genast undersöka vad som gått fel.

Hon ringde just upp och det som hänt var att chauffören tyckte det var för SENT att köra ut så han sket i det på ren svenska!
Hallå chauffören och åkeriet som du är anställd hos har inte ni ett avtal att följa?
Matkassen har de lovat att leverera ikväll istället, blir intressant och se om den kommer.

Nu har mamman berättat för Camilla att det vore bra om det kom ett SMS om det nu mot all förmodan (gud förbude) nästa gång något händer. Då blir kunden mindre irriterad och så kommer ni förhoppningsvis att behålla era kunder.

Vi får se hur vi gör i fortsättningen med denna matkasse. Det kan bli drygt i längden att behöva åka ner till farfar och hämta matkassen sent på måndagkvällarna. Vi har i alla fall beställt en till nästa måndag om den nu kommer till dess, hehehe.

Det går ju ändå att äta efter deras veckoplaneringen eftersom de lägger ut den på sin hemsida och så kan man handla själv. Fast det är ju en jädrans lyx att slippa handla. Fortsättning följer…

IMG_2158
Passar rätt bra in på mamman nu:)

Önskar dig en härlig dag!
Nu ska farmor, Elsa och mamman snart ut på ett litet äventyr. Trevligt!
Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.