Elsas Dagbok

Konsert med LALEH

Godmorgon FINA du!
Igår var jag på min första konsert med Laleh!
Jag var dock inte på Skansen i Stockholm där hon uppträdde utan jag kollade på tv i vårt vardagsrum. Jag gillade verkligen henne. Hon var jätteduktig!

Mamma och pappa tycker hon är så braig! Pappa kallade henne för ett musikgeni. Undra vad min pappa kan om musik, hihihi. Fast iofs så kan han väldigt mycket :)

Jag fick titta på hela konserten för jag vaknade precis innan den började och kunde inte somna om. Så då fick jag komma upp en stund. Bra tajming av mig kan man tycka, hihihi.

Jag tycker om musik och det kan bero på att mamma ofta spelade musik när jag låg i hennes mage samt att vi spelar mycket musik här hemma. Mamma brukar dansa roliga danser för mig :) Då ser hon finurlig ut, hihihihi. Jag tycker det är skoj!

Idag ska pappa ta ett cykelpass i skogen och jag och mamma ska taen promenad. Mamma kommer inte att kunna gå utan hon kommer säkerligen att springa uppför backarna. Det tycker jag är roligt :)

Senare i eftermiddag blir det att åka till Gävle och strosa runt på sommarkväll.
Det är ett evenemang som de har i centrum varje onsdag i juli månad.
Det brukar vara artister som uppträder och sånt. Sånt är barnkaruseller och det är jag lite för liten för ännu, men snart så :) Mamma vill så gärna åka dit och då ställer självklart jag och pappa upp. Det ska bli mysigt!
Mamma ska få ta bilder så får du se senare.

Hoppas du får en finfin dag och kom ihåg att du är VÄRDEFULL!

Kramar Elsa och Mamman

20140716-075259-28379450.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.