Elsas Dagbok

Elsas första fisk

Godkväll FINA du!

Elsa har just somnat och jag sitter och skriver till dig. Hoppas att du mår toppen och att du haft en finfin dag.

Idag har vi som Elsa berättade tidigare varit i vackra Stjärnsund. Vilket ställe. Har du vägarna förbi så åk dit. Du kommer inte att ångra dig.

Efter vi ätit middag ikväll så gick vi ner och fiskade från bryggan. Det var Elsas första riktiga fisketur. TUR kan man lugnt säga att hon hade för det tog inte lång tid förrän hon och pappan drog in en abborre. Vi släppte tillbaka den lilla fisken igen till sitt vatten så nu simmar den omkring glad och lycklig.

IMG_9275
IMG_9276
IMG_9277

Efter fisket så spelade vi lite fotboll. Elsa älskar som du vet bollar och blir så till sig när det blir fotbollsmatch. Det är härligt tycker jag och pappan.

IMG_9270

3 BRAIGA saker med våran dag.
-Mysigt besök i Stjärnsund med braiga inköp.
-Elsa fick sin första fisk idag.
-Jag har världens bästa sambo. Så är det bara :)

Nu ska jag gå ut och sätta mig och njuta av solen. Min kära sambo sitter redan ute och testar en högtalare som ha fick med posten idag. Det verkar gå sådär, hihihi.
Hoppas du har en FINFIN kväll. Glöm inte bort att du är VÄRDEFULL!

Kramar Mamman.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa.emilsson

    Tjingeling fiskarkompis!
    Vi vann med 3-0. Bra eller hur? Men ikväll brakar det loss på riktigt. Nu måste du be mamma och pappa att de håller tummar och tår också. Du sussar förstås men det går att hålla tummar fast man sover. Ha en bra dag och ladda med mycket vätska idag.
    Kramar och pussar
    Mormor

    1. Josephine

      Hej mormor! Tänker köra en luring ikväll och lura mamma och pappa så jag får kolla på finalen:) säg inget till dom bara, hahaha. Lycka till på bingon! Puss

  2. åsa.emilsson

    Tjingeling!
    Ska du bli storfiskare som mormor? Kul. Nu är första halvlek färdig och Holland leder med 2–0. Tror nu att mormor måste lägga sig och sova. Du gullplutt sover väl gott nu. Vi får kolla resultatet imorgon. Men vårt lag vinner tror vi.
    Puss och kram
    Mormor

    1. Josephine

      Ja det ska jag mormor! Vi kan fiska ihop vettja! Jag vaknade men håller på att somna om nu bredvid min mamma :) Vi hörs imorgon! Sov gott! Puss!