Elsas Dagbok

Sommartider hej hej sommartider

sjöng en grupp som heter Gyllene Tider på mamma och pappas tid. Alltså för läääänge sen :) Mamma va lite kär i trummisen i det bandet. Hon tyckte han var lite läcker,hihihi.

Godmorgon FINA du! Hoppas du sovit gott inatt och att det inte varit allt för varmt där du sovit.
Det var varmt i vårt sovrum trots luftfönster och drag!

Här har vi ätit frukost, ja i alla fall mamma och jag. Pappa var en liten sjusovare så vi klev upp innan honom. Jag och mamma vaknade 07:46 pip :)

Nu ska mamma ut och ta en träningssväng. Jag och pappa tar min vagn och hejar på. Sen när vi kommer hem tänker min mamma bada igen! Hon ska bada flera gånger idag säger hon.
Jag ska också bada i min LILLA pool, hihihi.

Va härligt att sommaren är här och att vi kan vara ute! Mamma säger att hon inte ska klaga på värmen för det är ju så kort tid den är här. Hon ska istället njuta och dricka flera liter vatten så blir det toppen! Och sen finns ju skuggan att vara i så där är vi och myser. Bra tänkt där mamma :)

20140709-090932-32972531.jpg

Nu ska vi fixa oss klara och dra ut på träningspasset. Vi hörs senare! Ha en finfin dag och glöm inte att du är VÄRDEFULL ❤️

Kramar Elsa och Mamman

20140709-091117-33077123.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa.emilsson

    Tjingeling!
    Vilka underbara, söta sommarflickor mormor har! Ja ikväll gäller det igen Elsa om vi ska få rätt vilka som möts i finalen. Du kan sussa gott så bevakar mormor.
    Pussar
    Mormor

    1. Josephine

      Hej Mormor!
      Tack! Nu ska jag äta mellis. Jag har just badat igen!!!!! Jag har flyttat in i poolen hahahhaha. Ikväll vinner Holland säger mamma och jag tror hon har rätt.
      Puss och kram