Elsas Dagbok

Min första båttur

Godafton FINA du! Hoppas du haft en finfin dag och att vädret har varit lika bra hos dig som hos oss.

Idag på förmiddagen körde mamma ett intervallpass. Hon körde 10 stycken intervaller och så avslutade hon med styrkeövningar när vi kom hem. Heja dig mamma! Hon har även badat idag också.
Mamma tog fram benen och lät dem vara i solen en stund. Jag kan lova dig att min mamma har nog de vitaste benen som skådats sedan många många år tillbaka, hihihihihi. Men nu ska det bli ändring på det. I alla fall lite.

Mamma gjorde älgfärsbiffar till middag. Det blev jättegott! Mamma och Pappa fick älgfärs av besöket från Lycksele. Tack SNÄLLA ni än en gång! Så jädrans gott. Jag fick ju inte äta det utan jag skulle äta fisk men det vägrade jag så då fick jag kyckling och det gick lite bättre, hehehehe.

Efter middagen så fick jag ta på mig nått stort med en jättestor krage. Mamma sa att det heter FLYTVÄST och att jag ska ha på mig den när jag är ute på sjön. Annars får jag inte följa med.
Okej då tänkte jag och tog på mig den. Jag ger den en chans. Jag tyckte det var sådär att ha på den. Den var klumpig att ha på sig, men jag ska öva på att ha på mig den. Det kommer att bli bra det där med FLYTVÄST.

Min första båttur Foto Mamman
Min första båttur
Foto Mamman

Min storasyster Evelina paddlade i pappas fräna kanot! Mamma ska också testa den någon dag. Det gick väldans fort när hon svischade förbi oss. Pappa hade inte en chans med roddbåten, hihihihi.

Storasyster paddlar! Foto Mamman
Storasyster paddlar!
Foto Mamman

Pappa har också badat idag. Så här ser det ut när han hoppar i. Det är annorlunda när mamma badar för hon går i väldigt försiktigt :) Mamma kan faktiskt inte dyka utan det är något som hon ska lära sig. Hon tycker inte att man ska dyka utan att man ska gå i för att det är säkrare. Hon säger att man vet ju inte hur botten ser ut där man ska dyka.

Pappa badar! Foto Mamman
Pappa badar!
Foto Mamman

Tacka vet jag min fina LILLA pool som jag fick av pappa! Den är toppen :)

Jag badar! Foto Mamman
Jag badar!
Foto Mamman

3 BRAIGA saker med våran dag.
– Härligt väder.
– Min första båttur.
– Goda älgfärsbiffar.

Ha nu en finfin kväll och ta hand om dig.
Kom ihåg att du är VÄRDEFULL!

Kramar Elsa och Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa.emilsson

    Tjingeling!
    Tyvärr föll vårt Holland. Men de gick ju långt i alla fall. Nu gäller det för Tyskland på söndag. Vi hinner vila upp oss inför den rafflande finalen. Då tror mormor att du måste kolla! Ska du på båttur idag igen? Var det spännande? Ha nu ännu en underbart skön dag i sommarvärmen.
    Kramar och pussar
    Mormor

    1. Josephine

      Hej mormor! Håller vi på Holland också, hihihi? Trodde det var Tyskland som gällde :)
      Vi kanske tar en båttur idag. Det var skoj men jag gillade inte den klumpiga flytvästen. Jag ska fortsätta träna att ha på mig den för mamma och pappa säger att flytvästen är ett stort måste och jag gör ju som de säger oftast, hihihi. Ha en finfin dag! Puss❤️