Elsas Dagbok

Besök på polisstationen

Gokväll FINA du!

Hoppas din dag varit finfin!
Vi har haft fullt upp med att göra pass på mammans jobb polisstationen.Tänk att jag jobbat på denna polisstation i 11 år och jag har aldrig vetat hur man gör ett pass. Oj så smidigt och lätt det var. Förut skulle man ju ta med ett kort. Jag måste ju ha levat under stenåldern :) Idag så tar man ju kort på plats och så får man ju se hur man ser ut!
Jag skrattade gott när jag såg mig själv på passbilden. Man får ju inte skratta eller le på bilden utan se helt allvarlig ut. Jag såg inte riktigt frisk och kry ut hahahahaha. Lovar att visa er när passet kommer.

Elsa har inte sovit mycket idag. Hon är så himla nyfiken och ska ju prata och kolla på allt och alla, hihihihi. Förmodar att denna tjejen somnar ovaggad ikväll. Mamman med för hon är jädrans trött också.

Polisstationen Foto: Mamman
Polisstationen
Foto: Mamman

Vi hann även med en fika på JAVA. Det var inte igår jag satt på mitt gamla stammiscafè. Det var både trevligt och gott.

JCafè ava FOTO:Mamman
Cafè Java
Foto:Mamman

ÖB och Rusta fick besök av oss och nu har vi dasspapper, rengöringsmedel och tvättmedel så det räcker till nästa år tror jag, hahaha.
Resväskor inhandlades också och den jag ville ha fanns inte i rosa utan jag fick ta en i lila. Det funkar det med men lite svider det ändå i hjärtat.

3 BRAIGA saker med dagen.
– Vi har fixat pass och resväskor.
– Glad Elsa och sambo.
– Träffat många goa kollegor.

Nu är mamman ännu tröttare så nu önskar jag dig en finfin kväll och hoppas du får sova gott när det blir dags.
Du är VÄRDEFULL!
Kramar Mamman.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    När är det ni åker och vart ska ni åka? Du har säkert skrivit det tidigare.. Mitt minne är jävligt bra men lite väl kort ibland ;)

    1. Josephine

      Hihihi. Mitt minne sviktar också ibland. Vi åker till Kreta i slutet av augusti:) Ska bli så himla mysigt! Ha en finfin dag!