Elsas Dagbok

VARGBAJS?!

Hej på dig FINA!

Idag fick denna mamman BJÖRNFROSSA av förmodat VARGBAJS!!!
När vi tog vår promenaden idag över stock och sten så säger helt plötsligt min sambo ”vad är det där?” och pekar på en hög med bajs mitt på skogsvägen. Jag blev iskall i hela kroppen och det kröp liksom. Det var inte björnbajs för de visste min sambo hur det såg ut. Jag blev så jäkla rädd att jag glömde ta kort och började gå betydligt fortare, hahahaha. Som om det nu skulle hjälpa mot en varg!

När vi kom hem och hade ätit lunch så åkte vi BIL tillbaka till platsen för att ta kort på bajset. Sen hörde jag av mig till en vän som är kung på djur och han trodde att det var vargbajs eftersom det var så grova korvar. Coolt på nått sätt om det nu är vargbajs men ändå inte så underligt eftersom vargen faktiskt bor i skogen :) Men en sak är säker! JAG KOMMER ALDRIG MER ATT GÅ DEN VÄGEN!

VARGBAJS?
VARGBAJS?

Jag kan lova att det kändes som vi var ute i urskogen! Jag såg björnar och vargar lite varstans, hahahahahaha. Mammans fantasi flödade lite för mycket :)

Skogen!
Skogen!

IMG_8500

Nu är vi hemma igen efter en sväng till återvinningen. Den arga farbrorn var inte inte där, skönt, hihihihi. Nu ska vi lägga och oss och vila ett tag och drömma om vargar :)
Hoppas du har en finfin dag.

Kramar Mamman.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.