Elsas Dagbok

Du har Cancer

Du har cancer! Så lät första meningen på ett brev jag fick hemsänt för några år sen. Denna jävla sjukdom (ursäkta svordomen). Jag hatar dig!

Jag hade varit iväg tidigare och tagit bort ett litet sår som inte ville läka. Det satt precis under bh bandet så jag trodde att det var därför det var svårläkt.

När jag läste den där första meningen rasade min värld! Sen gick orden och meningarna ihop när jag försökte läsa resten av brevet. Hade jag sansat mig eller om den som skrev brevet formulerat sig annorlunda så kanske inte världen rasat.
Fortsättningen i brevet visade sig vara positivt. Det var godartat och allt var borta. Det var en cancerform som inte sprider sig. Men ändå! Den första meningen. Du har CANCER!

Vi är många som drabbas. Du kan drabbas själv eller någon i din närhet kan drabbas. Alla blir på nått sätt involverade när denna sjukdom kommer in i våra liv.

Något jag gett bidrag till och kommer att fortsätta med under många år är cancerforskningen. Det känns meningsfullt att bidra till att utrota denna pissjukdom!

Så därför vill jag nämna ett projekt som jag gillar som heter – ForLife.
Deras grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och hela överskottet går till insamling för cancerforskning.

Idéen till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till dem inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer.
De bestämde sig då för att själva försöka vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskningen.

Du hittar deras hemsida här.

Mitt råd till dig: Gå in på deras sida. Läs mera om vad de gör för att bidra till cancerforskningen. Och vad du kan göra!

TILLSAMMANS KAN VI UTROTA DENNA JÄVLA SJUKDOM så att människor bland annat INTE behöver få ett brev hemskickat med början ”du har cancer”
Vill du vara med?

Kramar Mamman
Själv har jag detta superfina armband.

20140614-072139.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Josephine

      Hej Chris! Tack för att du frågar! Jag mår bara bra. Det var godartat och hade ej spridit sig. Det var en cancerform som ej sprider sig.
      Men ändå cancer.
      Ha det gott!