Elsas Dagbok

Fullt Fokus

på TV dosan har jag :)

20140512-063442.jpg

istället för att sova, hihihi. Det var mycket roligare att vara uppe och leka än att sova igårkväll. Somnade ändå vid 21 tiden och sov till strax efter 05;30.
Nu har jag varit vaken 1 timme så nu blir det till att sova ett tag till. Skönt tycker både jag och mamma.

Godmorgon förresten FINA du!

Idag börjar en ny vecka med nya möjligheter och utmaningar. Mamma går in på sin fjärde vecka på hennes projekt MAMMAS NYA KROPP. Hon är jätteduktig tycker jag och pappa.
På Söndag ska Fröken PT mäta mammas kropp och se om det blivit några förändringar. Mamma känner flera positiva förändringar som hänt men det kommer hon att berätta om efter dessa fyra veckor är till ända.

Hos oss i veckan är det träning, promenader, fika på Bakerian, BVC, öppna Förskolan, besök på resebyrån, (beställa vår resa, Jippi!) och besök av Farmor som står på schemat. En rolig vecka med andra ord.

Hoppas DU Fina också får en rolig vecka! Och glöm inte att du är VÄRDEFULL!

Ha en härlig dag! Vi hörs senare.

Kramar från Elsa och Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Josephine

      Hej! Tack så himla mycket! Blir jätteglad! Ja visst är det härligt att träna. Det är så skönt efteråt och man blir ju piggare och gladare. I alla fall den här mamman:)
      Vi har en skön måndag. Kom just in från en långpromenad. Känns att det blivit varmare ute:) Hoppas ni också har en fin måndag!
      Kram från Oss!