Elsas Dagbok

V I P bloggare :)

Hej på er!

Mamman här tänkte anmäla sig till en tävling för att få V I P bloggare hos Sojka och Walles Event. Det ni :) Vad har jag att förlora på det? INGET!

Klart jag vill bli VIP bloggare för Sojka och Walles Event! Det vore ju hur roligt som helst. Tänk att få gå på ett events och få göra sig snyggare än vad jag är idag och få en goodiebag, hehehehe. Samt det bästa att få bidra till en bättre bloggvärld. Hur då undrar du säkert? Jo såhär är det nämligen.
Dessa två driva och företagsamma tjejer Sojka och Emelie har startat ett företag som de driver tillsammans SOJKA OCH WALLES EVENT. Ni hittar deras härliga bloggar här och här

Du kanske också ska anmäla dig till att bli VIP bloggare? Vad har du att förlora? Gå in här

De vill b l a ”stärka banden mellan bloggare och öppna upp kontakten mellan varandra”.
Detta tilltalar mig mycket eftersom bloggvärlden kan vara mycket rå. Människor tror att bara för att de kan gömma sig bakom en dator kan de skriva de hemskaste kommentarer till en bloggare. De skriva ordet kan göra så ont att vissa lägger av med att skriva. Avundsjukan skiner verkligen genom! Varför ska vi och ofta tjejer tror jag vara så elaka mot varandra?
Varför kan vi inte vara snälla, stötta och uppmuntra varandra istället? Hur svårt ska de vara?

Tack Sojka och Emelie för att ni vill göra något åt detta! Heja er! Och alla ni som bloggar därute, haka på tåget, stå inte på perrongen när tåget åker förbi. Pusha, stötta och hjälp din bloggranne! Tänk så roligt vi kan ha tillsammans istället!

Ha en fin eftermiddag! Nu ska denna mamman ägna sig åt sin Elsa :)
Kram från Mamman

20140507-130057.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.