Elsas Dagbok

Ett GOTT RÅD

Godmorgon FINA!

Hoppas DU haft en skön helg i det härliga vädret. Det skulle visst bli lite sämre väder nu säger de som arbetar med att förutspå väder :( men det finns ju inget DÅLIGT väder utan bara DÅLIGA kläder säger mamma :)

Ja vad händer en dag som denna, måndag och allt? Jag och mamma har ju lördag hela veckan, hehehe.

Vi ska iväg till BVC och jag ska få min andra omgång sprutor. Det kommer att gå finfint. Mamma är (som vanligt) lite nervös. Hon vill ju inte att det ska göra ont i mig och att jag ska bli ledsen. Men hon har fått ett råd av hennes vän som är barnläkare att som mamma eller pappa så ska man säga att det kommer att sticka till, göra lite ont och att det går över. De ska liksom förbereda oss små människor. Mamma tror på detta och det gör henne lite lugnare. TACK MALIN för rådet! Mamma utvärderar rådet senare:)

Innan besöket på BVC blir det en långpromenad. Blir skönt att njuta av lugnet och fågelkvitter en stund. Ja vi får njuta av lite hundar som skäller också. Det bor nämligen några runt sjön där vi går. Mamma brukar säga att de ska vara tysta men de fortsätter bara att skälla, hahaha.

Nu ska vi somna om!

20140428-064703.jpg

Kramar från Elsa och Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.