Elsas Dagbok

Inte på topp!

Godkväll därute!

Hoppas DIN dag varit bra! Här har vi gjort lite av varje. Mamma har inte känt sig riktigt på topp men hon säger att det känns bättre nu. Hon kände sig lite sliten sa hon och så kan man känna ibland.

Hon sa ju att hon skulle somna om i morse när jag somnat om, men icke! Hon var helt plötsligt pigg och hennes mobiltelefonen hade laddat ur så hon låg och gjorde typ ingenting, hahaha.
Jag valde att dra en sovmorgon till 09:30 :)

Pappa gav mig gröt idag! Och då såg det ut såhär :)

20140426-192932.jpg

Sen tog jag och mamma en långpromenad i det varma vädret. Mycket skönt tyckte vi båda. Jag somnade gott och sov skönt i vagnen. Skönt när man slipper en massa vinterkläder :)
När vi kom hem tog mamma ett extra träningspass. Hon hade inte behövt det för hon har gjort sina pass för veckan redan, men jag säger HEJA MAMMA!

Pappa och brorsan tog en sväng ner på samhället. De spelade på V75. Mamma var närmast 5 rätt men hästen hon hade i sista loppet galopperade på upploppet!!! Nu är det färdigspelat säger mamma. Jag tror INTE på det förrän jag ser det :)

Imorgon är det SÖNDAG. Mamma ska på mammaträning i ottan! Redan 08:30! Mamma ser fram emot det. Hon sa att de var cirkelträning på schemat. Vadå cirkelträning ? Ska mammorna träna på att rita runda ringar? Jag fattar inte. Måste fråga pappa :)

Tack för mig! Nu ska jag sova och få besök av John Blund. Vi brukar ses vid den här tiden.
Kom ihåg att DU ÄR VÄRDEFULL ❤️

Kramar Elsa och Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.