Elsas Dagbok

AJ HUVUDVÄRK

Godmorgon på dig FINASTE!

Somnade med Elsa igår vid 20 tiden efter en eftermiddag i Gävle och Valbo.
Jag var HELT slut med en huvudvärk från hell! Med facit i hand skulle jag och Elsa stannat hemma. Mamman kände sig inte i toppform precis. Blev lite för stressigt på dagen (mitt egna fel) och då kom den krypande som ett brev på posten!
Och nu har jag inte vågat känna efter hur jag mår. Men det finns de som har det betydligt VÄRRE! Så nu klagar jag inte mer!

Blev en sväng till STADIUMS outlet. Vill ju så gärna ha några nya träningskläder. Hittade lite men orkade inte prova på grund av skallebanken så kläderna hänger kvar på sina galjar :)
Jag tar och beställer från nätet istället.

IKEA fick sig också ett besök. Jag gick RAKA SPÅRET till barnavdelningen och hittade det vi ville ha. Tack IKEA! Kom bara ut med det jag skulle köpa och inget annat. Bra jobbat Josephine!

Hann med att beställa ett paraply till barnvagnen på CHILDRENSHOUSE i Gävle. Personalen som tog emot vår beställning verkade förvirrade och okunniga. Undra om det kommer ett paraply eller nått annat skoj, hihihi.
Det hela avslutades med att jag frågade hur lång tid de kunde ta? Fick som svar att vi hör av oss om det tar flera månader!!!! Men hallå! Då är det ju VINTER!
Jag ringer dit till veckan och kollar hur det går för dem :)
Vi vill ju ha paraplyet ( helst för två veckor sen ) :)

Inne på Stadium gillade Elsa att ligga och titta på lamporna i taket.
Undra vad det är med barn och lampor? En mycket intressant kombination kan jag tycka.

Nu ligger Elsa bredvid mig och gäspar stort och pratar högt. Mysigt kan jag lova och snart somnar hon förhoppningsvis om. Skulle gärna sova en stund till :)

Vad händer idag då? Blir långpromenad i solen. Fix och trix här hemma. Spela lite på V 75 (när kommer vinsten???) och sen ska herr WEBER få fixa middagen :) tack för att du finns herr WEBER :)

Nu har hon somnat! Ska skynda mig att somna om :)
Hoppas DU får en fin dag.
Sköt om dig och ta ingen skit!

Kram från Mamman

20140426-065802.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.