Elsas Dagbok

Pappa WEBER och Mammas NYA KROPP

Godmorgon FINA DU!

Mamma och pappa har beställt en ny grill. Det blev en av märket WEBER. De har gått omkring som på nålar och väntat och hållit tummarna att den skulle komma INNAN påskledigheten och det GJORDE den:) så idag blir det GRILLNING!
De kunde stolta hämta ut den i onsdags.

Igår skulle pappa sätta ihop den. Han tog in paketet i vårt kök, la ut ALLA delarna på golvet och började montera. Mamma sa att han skulle följa ritningen och inte hitta på nått eget, hahaha. Han var väldigt exalterad och lycklig när han skulle montera ihop den. Han sa högt flera gånger ”åh va snygg den är”, ”kolla älskling” (till mamma), ”tror du den räcker älskling” ”vi valde en snygg färg”, ”kolla nu har jag satt på fälgarna”, öh har en grill fälgar undrar mamma, hahaha.
Pappa körde den genom köket och in till vardagsrummet för att visa mamma när han var färdig.
Supernöjd var han!

Pappa var mycket noga med vid beställningen att de skulle beställa en lockhållare till grillen eftersom det är ett STORT lock. Sagt och gjort det beställdes en lockhållare som skulle monteras på. Men när pappa monterade ihop grillen så följde det med en lockhållare i grundutbudet.
Så nu har vi två!!! Mamma sa att de borde kanske läst mer noggrant vad som följde med när de beställde grillen:) men de tycker båda två fast mest pappa att det är bra med två för då kan de välja var locket ska sitta, hahaha.

Inatt när mamma och pappa var vakna och inte kunde sova (jag sov som en stock) så pratade pappa om grillen och berättade för mamma att delarna som råkat bli över inte hade blivit över utan fyllde en funktion. Han hade hittat på vad de skulle vara till för. BRA pappa! Jag kan ju tycka att det är urbota dumt om det blivit en massa delar över ju, hahaha. Till vilken nytta?

Så kära VÄNNER idag blir det GRILLPREMIÄR hos oss!
KÄRA Weber du är så VÄLKOMMEN till vårt hem, du kommer att användas i ur och skur och ge oss många goda matstunder. Tack för att DU valde just oss :)

Ha en SKÖN påskafton fina DU.
Nu ska mamman i familjen snart iväg på mätning och träning av SIN NYA KROPP!
Vi hörs sen!

Kramar från Elsa och Mamman

20140419-071539.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.