Elsas Dagbok

Snillen spekulerar/MAMMATRÄNING

Hej FINA DU❤️

Du skulle hört mina föräldrar igår när de kollade på travet, hahaha. Mamma som inte ens fattat vad V75 är var helt plötsligt expert på trav, men pappa va värst. Han sa lite konstiga ord som de kör med inom travsporten. Pappa pratade om Lången och dubbel. Mamma nickade och höll med. Han ska nu istället för en Harry Boy (när en dator väljer hästar) börja spela själv:) Han blev helt plötsligt världsmästare och mamma med! Lycka till Mamma och Pappa! Mamma kommer också att spela själv och hon kommer att välja hästar efter de coolaste namnen. SAMMANFATTNING: Ingen av dem hade många rätt idag! Blir mycket intressant nästa helg.

Idag kommer farfar hit. Vi ska ha födelsedagsmiddag för storebror ikväll. Det blir gott. Jag får äta lite potatis då och det är så jäkla gott! Åt lite igår också, mums tycker jag det är.

Snart ska mamma börja göra sig klar. Hon ska nämligen på MAMMATRÄNING. Det är dock några timmar kvar innan det börjar hahaha.
Heja Mamma och alla andra mammor! Hon har inget att ha på sig säger hon. Mamma säger jag, det har du visst! Träningstights och t-shirt funkar ypperligt och glöm INTE vattenflaskan! Och TACK Erica för att du dragit igång det här!

P.S Mamma och Erica har en grej på gång men det får du höra mera om sen :)

Jag ska mysa med min pappa när mamma är och tränar. Det blir en promenad i vagnen och en tupplur, jag sover, pappa styr.

Vi hörs mer senare! Glöm ALDRIG bort att DU är värdefull ❤️
Och du för kännedom ALLA ISBJÖRNAR är vänsterhänta :)

Vad tycks om min nya hatt? STOR är den :)

20140413-040439.jpg

Kram från Elsa och Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.