Elsas Dagbok

Grrrrrrr

Godkväll fina du!

Min mamma har det inte lätt idag. Det är så här att hon kan inte installera något som heter Jetpack. Därför kan hon inte ansluta till Facebook. Ja det blir liksom ringar på vattnet. Jag tycker lite synd om henne.

Hon har försökt nu ikväll igen och skickat mail för att fråga om hjälp. Om ingen svarar så ska hon kolla med Pappas Kusin. Han är en hejare på datorer :)

Jag och Mamma har gått hela vägen ner till Pappas jobb idag. Det är ca 8 km. När vi skulle gå så kom mamma på att hon var ju tvungen att ha med bilbarnstolen för jag skulle ju åka bil hem. Hon pulade in den under vagnen och sen gick vi. Däcken var inte så pumpade på min vagn så det var rätt tungt för mamma att köra ner mig. Men tur är att hon är stark annars hade det aldrig gått :)

Nu är vi hemma och mamma och pappa har ätit lite mat. Sen har jag och pappa inspekterat vår gård och gått omkring och kollat in tomten. Jag gillar att åka babybjörn framåt för då får jag SE allt :) Jag är en nyfiken liten tjej och vill gärna vara med där det händer (precis som mamma, hehehe)

Jag har även hunnit med att  sova en stund, mycket skönt. Nu busar jag med pappa för fullt. Jag skrattar högt och gott. Det är så ROLIGT!!!!!

Hoppas DU haft en FIN dag och att du får en skön fredagkväll.

Kram Elsa

20140411-181235.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.