Elsas Dagbok

Mina kaniner

Hej på dig!

Tänk att jag som är så liten tycker om att komma hem efter att ha varit bortrest. När jag låg på skötbordet igår ja idag också så är det så roligt att titta på mina söta kaniner och lyssna på min speldosa :) Jag pratar och pratar med dem men de svarar ju inte tillbaka! Blir då lite irriterad faktiskt. Jag tycker verkligen om att ligga och snacka med dem :) Jag är så glad att ni hängde kvar! Jag har SAKNAT er!

20140407-094952.jpg

Så nu är det måndag! Idag har jag och mamma en riktig mysdag. Mamma tvättar och fejar runt men just nu ligger vi i sängen och myser ( jag sover) om vi ska vara ärliga :)
Har börjat lura en timme den här tiden på förmiddagarna. Mycket skönt är det!

Pappa jobbar. Det var synd om honom imorse. Inte lätt att kliva upp efter en veckas semester. Stackars pappa! Jag och mamma sov gott när han åkte.
Det har vart så härligt att vara med pappa i en hel vecka :) Han har gjort ett kanonjobb när han dragit mig upp och ner på fjället. TACK VÄRLDENS BÄSTA och STARKASTE PAPPA ❤

Hur har du haft det i veckan?
Mormor! Har du slutat kommentera i min blogg?

Hoppas DU har en fin måndag. Nu är det snart helg igen :) Tänk positivt :)

Kramar från Elsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Emilsson

    Tjingeling!
    Du förstår Elsa att mormor inte har tid ibland att kommentera din blogg. Det är också svårt att tänka ut vad jag ska skriva.Jag är så nöjd att läsa din blogg och se dina fina bilder. Det blir ju ett sätt för mormor att följa din utveckling. Men det allra bästa är att prata med dig i telefon. Du är ju jätteduktig.Idag har mormor promenerat och hunnit fiska en storröding. Nu ska jag stryka kläder och göra biff till middag. Du får gärna komma och smaka.
    Kramar och pussar
    Mormor