Elsas Dagbok

Hemma ❤️

Hej fina DU!

Så är vi hemma igen! Bilresan hem gick jättebra! Pappa vann INTE tävlingen som han själv hittade på ( se tidigare inlägg ) Men vi kan ju låta honom tro det :) Han är rolig min pappa.

Jag har som vanligt sovit, pratat, ätit och läst i min prasselbok på vägen hem. Boken är mycket bra kan jag meddela. Den innehåller en massa bilder på djur. Mamma och pappa brukar peka på kossan och alla andra djuren. Sen låter de som djuret det pekar på. Det gillar jag :) då skrattar jag gott.

Jag leker även en del med mina fötter för er som är intresserade :)

20140406-191830.jpg

Mamma och pappa har packat upp och ätit lite middag. Jag har gymmat en stund i mitt gym och nu har jag och mamma lagt oss. Det är nattningstid för mig. Mamma brukar oftast somna rätt så fort men hon håller sig vaken tills jag somnat.

Ikväll så sover även min kompis Dodi med oss. Mamma och pappa tänker vänja mig vid honom eller henne. Vet inte om det är en han eller hon men det spelat faktiskt ingen som helst roll.
Det kan va skönt och tryggt med ett gossedjur när jag sover så inte mamma eller pappa alltid måste ligga bredvid. Kan ju vara skönt för dem med lite egentid tycker jag.

Hoppas DU haft en härlig helg!

Sov gott och KRAM från Elsa och Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.