Elsas Dagbok

Tisdag

Godmorgon på dig fining!

Nu är vi vakna! Vi har sovit som bara den. Jag och mamma gick och la oss vid 20 tiden och somnade bums och pappa kom och la sig strax därefter. Så skönt :)

Idag är det Tisdag. Det var meningen att mamma skulle ha utvecklingssamtal (eller som mormor påminde mamma om att det heter medarbetarsamtal) idag. Men mammas chef var förkyld så han ringde igår och frågade mamma vad hon tyckte om det. Mamma tyckte inte det va så bra om vi skulle bli sjuka inför dopet så de kommer att ha samtalet det lite senare istället. Det går ju lika bra det!

Mamma tycker det var omtänksamt att han ringde och frågade. TACK!

Så nu är vi inget speciellt inplanerat idag. Det blir promenad (ser ut att bli toppenväder)  och sen när pappa slutar jobba ska vi åka ner till honom så ska vi göra ärenden som att handla mat och fixa inför dopet.

För dig som undrar så har mamma inte ont i magen längre. Jag och mamma tror att det kanske berodde på att mamma tryckte i sig för mycket popcorn, hahahaha. Nu vill mamma inte äta det längre säger hon. Det ska jag påminna henne om när hon sitter där med sin bunke i knät och trycker i sig :)

Här kommer en fin bild som mamma tog nu på morgonen. Vi har rätt så härlig utsikt från vårt hus. Mamma och pappa älskar den. Mamma brukar säga att det är inte många som får sitta och äta frukost till denna utsikten. Jag kan faktiskt hålla med henne. :)

Ge någon ditt leende idag :)

Kramar Elsa och Mamman

Vårt ställe Foto:Mamman
Vårt ställe
Foto:Mamman

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.