Elsas Dagbok

Fullspäckad vecka med roligt innehåll

God eftermiddag på dig min vän!

Vad gör du? Jag ligger i mitt babygym och tränar lite :) Vi har just vaknat, mamma och jag. Först sov jag ute en halvtimme, ville inte sova mer av nån anledning trots att jag var så trött. Då tog mamma in mig och så gick vi och la oss i sängen och somnade båda två. Mamma sov i en timme och jag i två! Mycket skönt! Nu är vi tillbaka på banan igen.

I veckan är det mycket som händer. Mammas chef ska komma hit. Han ska ha utvecklingssamtal med mamma. Inte behöver hon det. Jag tycker att hon är rätt så utvecklad i allt jag :)

Sen är det babysim och babyrytmik. Vi ska även till Gävle en sväng på fredag och hämta cupcakes och smörgåstårtor till mitt dop. Sen ska vi duka inför dopet och sen på Lördag smäller det. Det är då jag ska döpas. Det ska bli jätteskoj tycker vi allihopa :)

Erika, en kompis till mamma sa att hur kan man vara så upptagen när man är ”ledig” hela dagarna? Ja du det undrar vi också :)

Nu tystnade musiken i mitt babygym! SÄTT PÅ DEN IGEN MAMMA! Jag tycker mycket om den musiken. Mamma håller på att ledsna ur totalt på den. Samma visa om och om igen, hahahaha.

Ha en bra eftermiddag och KRAMA VARANDRA

Här kommer en STOR KRAM från Elsa och Mamman

P.s Här sitter jag i min liggvagn. Det går att göra så jag kan sitta upp och gissa om jag ÄLSKAR det!? Jag får ju se världen! Bra funktion tycker vi.

Elsa sittandes i vagnen Foto.Mamman
Elsa sittandes i vagnen
Foto.Mamman

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Emilsson

    Tjingeling!
    Ja tänk vad mycket saker det finns att göra. Alltid är det nåt. Elsa vad du är lik din pappa på det här kortet.
    Pussar och kramar
    Mormor

    1. Josephine

      Hej mormor! Så är det, men vi måste komma ihåg att chilla ibland också:)
      Tycker du? Va roligt! Pappa är ju så fin❤️
      Kram