Elsas Dagbok

Ja må du leva Pappa ❤️

Eller Ja modiulera som mamma trodde den gick när hon var liten :) Mamma sjöng så, hahaha.

Idag är det Pappas dag :)

Grattis till världens bästa Pappa och sambo på din födelsedag! Vi ÄLSKAR dig mest ❤️
Mer paket blir det ikväll men hade mamma fått bestämma så hade du redan fått öppna dem för en vecka sen :) hahaha. Hon lyckades denna gången hålla hemligt vad vi köpt också. Bra gjort Mamma!

Pappa fick välja middag ikväll på sin dag. Han valde stekt fläsk i löksås och hemmagjort potatismos. Mamma är väl inte överförtjust direkt hehehe. Det är bara att äta det som serveras mamma :) du gillar ju moset.

Ha en fin dag på jobbet världens bästa!

Kramar Elsa och Mamman ❤️

20140317-202607.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Emilsson

    Tjingeling!
    Idag ska du gratta pappa så jättemycket från mormor. Jag kommer ju snart så då grattar jag pappa på riktigt. Vet du att mormor blev firad igår, lite försenat, men det gör inget. Jag bjöds på god middag och fick en superfin kaffebryggare. Det du!Ha nu en bra femkilosklumpendag och fortsätt att digga mamma och pappa. De är ju bara bäst.
    Kramar och pussar
    Mormor

    1. Josephine

      Hej Mormor!
      Det ska jag göra. Vi har fler paket till honom när han kommer hem :) Han fick en tröja igår och en trisslott. Vi började fira lite i förtid för mamma tycker sånt är skoj, hahaha.
      Va roligt att du blev firad igår. Vi får fira när jag och mamma kommer till dig i maj:) Då får du bjuda mamma på kaffe i din nya kaffebryggare. Jag ska digga dem järnet:) Nu ska jag och mamma ut och gå.
      Ha en fin dag!
      Kramar Elsa och Jossan