Elsas Dagbok

Miljonär! Och Let`s Dance.

eller inte :) Jo på kärlek till varandra är vi miljonärer :)

Nu är det så att min mamma tror att hon ska bli miljonär idag för hon har nämligen tippat på TRAV för första gången i sitt liv. Hon ska t o m kolla på trav på tv idag med pappa. Det ni! Pappa och hans kompisar spelar också så mamma tänkte att hon kunde ju inte vara sämre så hon gick och köpte sig en Harry Boy :) Så nu ska hon vinna pengar säger hon. Bra mamma, jag hejar på dig och på pappa också :)

Egentligen tycker hon att det är urtrist att titta på hästar som springer runt en bana men nu när hon spelat så blir det lite roligare i alla fall. Nån gång måste ju vara den första säger jag bara.

Trav Foto: Mamman
Trav
Foto: Mamman

Nu har vi vart på promenad. Det blåser väldigt mycket ute idag. Pappa fixar lunch och mamma skriver till dig.

Måste berätta för dig om min pappa! Han kollade på Let´s dance igår med storebror. De gick så långt att de ringde och röstade!!!! Pappa röstade på Patrik Sjöberg och storebror röstade på Benjamin Wahlgren. Jag och mamma röstade inte alls för vi hade gått och lagt oss. Mamma hörde hur pappa och storebror diskuterade dans inne i vardagsrummet, hahahaha. Ingen av dem är dansspecialister precis :) Mamma tycker det är så roligt att pappa kollar på det. Pappa är en smygsåpeälskare :)

Ha en fin dag och krama nån idag!

Kramar Elsa och Mamman.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.