Elsas Dagbok

5-4

Godkväll på dig!

Pappa och hans kompisar vann mot mamma. De hade 5 rätt och mamma hade 4 rätt.
Mamma blev lite irriterad när inte de hästar hon hade vann, hahaha! Hon erkände också att hon var lite nervös inför varje lopp :) Mamma kommer även att spela nästa helg! Hon tycker det var riktigt roligt ändå. Heja mamma!

Nu har mina päron ätit tacos! Gör man inte det på fredag och fredagsmys? Nä tydligen gör mina päron annorlunda :) men mamma brukar säga att annorlunda är bra.

Hoppas DU har en fin och skön kväll!
Förresten imorgon kommer prästen Fredrik hit och ska prata med mamma och pappa angående mitt dop. Mer om det imorgon.

Kram Elsa och Mamman.

20140315-185207.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Emilsson

    Tjingeling!
    Sötnos, vad har du i munnen? Mormor tittade på hockey igårkväll. Skellefteå vann. Det var bra.Innan hade jag varit med din kusin på skotertävling. Du ska veta att det luktade en massa konstigheter där och maskinerna de körde brummade som arga tigrar. Din morbror tävlade i två klasser och gick till final i båda. Han var väldigt nöjd. Han har ju byggt om din morfars gamla skoter så den ser nästan ut som ny. Nu ska mormor ut på morgonspromenad i det soliga men kalla vädret. Vi ses snart.
    Massor med kramar
    Mormor

    1. Josephine

      Hej Mormor!
      Det är en tutte som mamma säger man jag vet att det numera heter napp :) Det hette kanske tutte när mamma var liten sådär för tusen år sedan :)
      Ha en fin dag!

      Kram till dig