Elsas Dagbok

Vår dag och återvinningen nästa!

Hej fina du!
Vi har en trevlig dag idag. Först var vi ute på promenad, det regnade men vad gör det när jag och mina killkompisar får sova skönt i våra vagnar :)
Sen åt mammorna lunch och pratade. Erika fyllde år idag så hon fick ett ljus på sin mumsmums. Mamma är så påhittig :)
Det pratas alltid en massa när mammorna umgås :) De pratar om allt möjligt t o m märken på blöjorna. Hur kan man prata så mycket? I och för sig så har jag också börjat prata mycket och högt.
Tack för att ni kom och hälsade på! Det var jättetrevligt tycker vi!

Nu vilar och äter jag lite. Vi ska till återvinningen! Mamma gillar det stället. Hon känner sig vuxen och fri när hon får kasta saker. Det gör pappa också. Men hon är lite rädd för en farbror som jobbar där. Han är supernoga att inget får kastas fel och en gång sa han till pappa, hahaha. Fast det är ju bra att han sköter sitt jobb så noga tycker mina föräldrar. Så säger de bara för att de är rädda för honom :)

Kram Elsa och Mamman

Vi hörs! Va snäll!

20140310-152021.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Emilsson

    Tjingeling!
    Hos mormor har det toksnöat idag och blåst jättemycket.Din lilla kusin har hälsat på farmor hela dagen och det var kul ska du veta.Hon åt all mat som jag lagade, lax till lunch och kyckling till middag.Tänk så roligt när jag får bjuda dig på middag, fast jag vet att mammas mejeri funkar allra bäst för dig just nu.Vad du var tjusig, nej grann när du åkte till sopstationen.Ha en bra kväll och skoja lite med pappa goongen min.
    Kramar
    Mormor

    1. Josephine

      Hej Mormor!
      Jag äter gärna vanlig mat när jag slutat med mammas mejeri:) Jag tycker det funkar mycket bra just nu. Va roligt att min lilla kusin fast hon är ju inte så liten längre gillade din mat. Men vem gillar inte din mat mormor:)?
      Ha en fin kväll! Nu ska pappa ta på mig pyjamas.
      Kramar Elsa