Elsas Dagbok

Frågestund.

Hej på dig!
Har du haft en bra dag? Det har vi. Nu är det snart Farmen. Det ska vi kolla på. Eller mamma och pappa ska kolla. Jag ska mysa :)

Pappa har försökt få Internet att funka bättre. Det gick mindre bra. Han har sprungit upp och ner i en stege för att ta sig upp på taket och rikta nån antenn. Det har varit halvdåligt nu i några dagar. Ring till leverantören imorgon pappa, ett tips bara ;) !

Så här såg jag ut idag när vi åkte till återvinningen. Hade en bad hair day därav mössan :) Den arga farbrorn jobbade inte idag. Det var skönt tyckte mamma. Hon gick inte ur bilen utan satt och underhöll mig lite istället. Pappa fick kasta skrotet själv. Tur han är stark min pappa.

På väg! Foto.Mamman
På väg!
Foto.Mamman

Imorgon är det Tisdag och vi har inga planer. Vi ska bara vara hemma och mysa och ta en promenad. Det ska bli skönt tycker jag och mamma.

Jag har sett att många som bloggar brukar ha frågestunder så jag tänkte ha en. Så har du några frågor om mig eller nått annat du undrar över så ställ dem gärna i bloggen under kommentarer så ska jag svara på dem. 

Ha en fin kväll och sov så gott när det blir dags.

Kram Elsa och Mamman.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.