Elsas Dagbok

Vi vann :) Och nya köksmöbler!

Godmorgon alla fina där ute!

Jag och mamma (mest mamma) är jätteglada för att vi vann tävlingen på Besökstoppen. Ni finner sidan här besökstoppen . Om du går in och kikar där så finns vi längst upp till höger på första sidan. Vi får synas där i en vecka :)

Tack så väldigt mycket till er som röstat på oss! Mamma ber så hemskt mycket om ursäkt om hon terroriserat vissa av er :) Hon säger att det var för en rolig sak. Mamma är lite tävlingsinriktad ibland har jag märkt.

Fortsätt gärna läsa våra blogg, kommentera gärna på bloggen. Vi tycker väldigt mycket om det.

Vi vann! Foto:Mamman
Vi vann!
Foto:Mamman

Min mamma är liksom dubbelt glad idag! För att vi vann samt att vi idag får hem nya köksmöbler. Mamma och pappa (mamma bestämde mest vad vi skulle ha) har köpt nytt, vitt, fint, stort och ovalt köksbord. 8 nya pinnstolar och ett avlastningsbord. Det kommer att bli så fiiiint kvittrar min mamma. Så nu vet ni vad vi ska göra ikväll! Du fattade rätt! Vi ska montera möbler och städa. En av mammas favoritsysselsättningar förutom att vara med mig och leka och umgås med pappa då :)

Mamma säger att vi inte kan gå samma runda idag som vi brukar göra eftersom möblerna ska komma under dagen. Hon sa till pappa att hon ska gå jättefort och en kortare sträcka så att vi eventuellt möter lastbilen som ska leverera våra möbler. Då kan hon säga till chauffören som kör att vi är på väg hem. Ärligt så är mamma lite nervös för vem som kör lastbilen. Det är nämligen så att hon skällde ut en chaufför i somras när jag låg i mammas mage (måste berott på hormoner ) när mamma och pappa höll på att göra om vårt kök. Hon stod och gormade ute på verandan, hahahaha. Pappa skämdes. Men min mamma vill verkligen att saker ska gå rätt till väga annars blir hon lite irriterad. Det blev nått fel med leveransen och det fick verkligen chauffören veta.  Det är en så lång historia så att den tar vi en annan gång :) Men det slutade med att hon och chauffören önskade varandra en trevlig midsommar :) Tur var väl det, hehehehe. Mamma är helt övertygad om att det är samma chaufför idag. Hon kommer att vara trevlig och låtsas som det regnar. Du mamma, du behöver inte låtsas som det regnar för det regnar ju ute idag!!!!

Nu ska jag ringa ett samtal. Ett viktigt sådant:)

Ha en fin dag och va glad. Vi hörs senare.

Kram från Elsa och Mamman.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.