Elsas Dagbok

Babysim=Succé

Godkväll alla snälla!

Jag äter, pappa kollar nyheterna och mamma bloggar. Vi chillar med andra ord.
Babysimmet var riktigt roligt! Jag tog en powernap i bilen på vägen ner. Det var bra tyckte mamma för jag är liksom nöjdare då.
Mamma och jag har aldrig varit på badhuset här förut så det var premiär för oss båda. Tur att pappa var med och visade oss :) Han har tydligen vart där förut för många år sen.
Jag och mamma bytte om i ett stort omklädningsrum. Mamma tyckte det var lite äckligt för det låg en massa hår på golvet. Sen gick vi in till en mysig liten bassäng där det var varmt och skönt.
Pappa var redan där och han hade inte bytt om. Han gick omkring i jeans och t-shirt. Mamma frågade om han tagit av långkalsongerna:) Han brukar ha dem till midsommar. Men han hade tagit av dem tidigare i år :) Det har tydligen varit varmare än förr. Stackars pappa, han måste ha svettats där han satt.
Det var många barn alltså bebisar där. Alla badade med sina mammor. Hallå pappor, ta på er era speedos och hoppa i plurret!
Vi fick göra lite av varje. Ligga på mage och rygg. Sjunga sånger och göra rörelser till det. Jag åt eller typ smakade lite på vattnet. Vi fick göra det sa ledaren.
Pappa tog en massa fina kort på mig och mamma. Vi badade i 30 minuter! Sen var jag superhungrig,törstig och trött. Somnade i bilen på vägen hem.
Nu ligger jag och myser med mamma och pappa. Vi längtar redan till nästa gång!
Tack för idag och sov så gott mina vänner!

Kram Elsa och Mamman

20140305-192409.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Emilsson

    Tjingeling!

    Den absolut härligaste badbrutta jag skådat på åratal. Du är bara bäst Elsa, vet du det lilla gumman. Så totalt orädd och fin! Gillar dig bäst i världen.
    Kramar mormor.