Elsas Dagbok

Semledagen och mammas nygamla kläder!

Godmorgon världen säger vi!

Vi är nyvakna. Fast vi har legat och myst lite i sängen. Det är så mysigt tycker jag och mamma. Jag brukar ligga och röra mamma i ansiktet med min hand och så visar hon mig var hon har sin näsa, mun, ögon och öron. Det tycker vi är roligt.

Min mamma har en massa kläder! Hon behöver inte allt och hon använder inte ens hälften av det. Men jag måste ge henne credit för hon har rensat bort en del när hon flyttade ihop med pappa.

Hon har flera påsar med kläder nere i vår loftstuga och igår gick hon ner dit när pappa kommit hem. Hon kom upp med en IKEA kasse full med kläder och hon sken som en sol. Hon hade hittat så mycket som hon glömt bort att hon haft, hahahaha. Hon kom upp med en nygammal baddräkt som hon kommer att ha på mitt babysim. Hon har totalt ratat den hon köpte och nu går det INTE att lämna tillbaka den. Man fick inte byta badkläder. Konstigt tycker jag. Hon har ju inte använt den! För att kompensera att hon köpt den så sa hon igår att det är ju alltid bra att ha två. Jo eller hur mamma?

Idag är det visst en dag som heter fettisdag. Mamma har sagt att då får man äta så mycket semlor man vill. Det är tydligen en slags bulle med grädde och mandelmassa i. Hon önskar att hennes mormor hade varit i livet för mammas mormor bakade visst de bästa semlorna mamma vet. Nästa år kanske jag också får smaka. Så pappa om du läser det här så vet du att du MÅSTE köpa semlor idag till mamma:)

Idag ska vi ha en hemmadag jag och mamma. Det blir promenad och mys, mys, mys. Mamma säger att när jag sover så ska hon fixa en massa. Beställa klänning till henne själv som hon ska ha på mitt dop (finns det ingen i IKEA påsen som du kan använda mamma?) Hon ska även beställa klänning till mig och fina servetter. Det är typ hundra grejor till som hon ska göra,okej nu överdrev jag lite. Hon har väldigt mycket att stå i idag så det är bra att vi har en hemmadag.

Ha en fin dag min vän och va snäll! Säg nått snällt till någon av dina vänner idag eller till någon du möter.De kommer att bli så glada:)

Kram Elsa och Mamman

Mumsigt!
Mumsigt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pappa Björk

    Okej Elsa, pappa köper hem semlor idag,
    Men säg inget till Mamma, så överraskar vi henne!
    Pusspuss!!!

  2. Äsa Emilsson

    Tjingeling!
    Tala om för mamma att mormor också kan baka goda semlor. I år har jag bakat minisemlor. De skulle passa dig perfekt. Ha en jättebra dag!Kramar.
    Mormor