Elsas Dagbok

Sköna Söndag:)

Godmorgon alla snälla människor!
Idag vaknade jag vid 07. Det var ju Vasaloppet på TV och jag ville inte missa starten. Även pappa vaknade!
Jag tog mig ett mål mat och sen satte mamma mig i min babysitter så att jag kunde kolla på vasaloppsstarten. (Vet att småbarn inte ska kolla på tv men jag tänkte inte missa min första vasaloppsstart)

Oj va många människor som ska ut och åka skidor!!!! Vissa har ju inte ens tagit sig iväg än! Vasaloppet ska jag nog inte åka. Det verkar ta så lång tid! Pappa säger att han har åkt Öppet spår. Vadå öppet spår undrar jag! Det finns väl inga hinder mitt i spåren???

Mamma har hunnit städa idag! Det gjorde hon när vi kollade på starten. Hon var ruskigt snabb och effektiv:) Hon är det min mamma. Frukost hann hon också få i sig!

Idag blir det sköna söndag här hemma. Det betyder att vi tar det lugnt och chillar. Snart ska jag och mamma gå på promenad. Det blir skönt!

Sen kommer min farfar hit och dricker kaffe. Det blir trevligt. Jag tycker om besök:)

Du har väl inte glömt bort att rösta på min och mammas blogg idag? Jag vet en som röstat:) Han är en kompis till mamma och han skickade sms 07:10 och berättade att han lagt sin röst för dagen! Du ska få en stor kram av mig när vi ses nästa gång Mr P!!!
Rösta här bloggar.besökstoppen.se

Ha en fin dag alla! Gör någon glad idag! Det ska jag och mamma göra.

Kram från oss!

20140302-090028.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.