Elsas Dagbok

Gäddorna är funna!!!!!!

Godkväll alla!

Pappa har hittat gäddorna!!!!! Han har letat överallt. T o m uppe på vedbacken. Gissa var han hittade dem? Jo det låg i en plastväska som han burit runt på idag när han städade, hahahahahaha. Han kollade i den det sista han gjorde och där låg dem. Nu har han kokat en gädda så att katterna får lite god mat ikväll. Det är snällt tycker jag men mamma tycker väldigt illa om när han kokar fisk inne. Hon tycker det luktar så väldans illa. Tur vi har en bra fläkt som drar ut lukten. Idag så tyckte mamma att han kunde kasta bort gäddorna istället för att ta hand om dem:)

Nu har pappa fixat mig färdig inför natten. Vi är jättetrötta i den här familjen idag. Man kan tro att det är mamma som var på fest igår så trött är hon idag:) Det blir lite farmen och sen säger vi hej till vår vän John Blund. Jag kanske säger hej till honom tidigare.

Imorgon ska jag och mamma ha en lugn och skön dag (det har vi ju varje dag) Blir promenad och besök på BVC. Ska mätas och vägas.

Hoppas du får en skön natt med fina drömmar. Sov så gott våra vänner.

Hörs imorgon!

Kram Elsa och Mamman.

Gädda

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Larsson Stenvall

    Hej Elsa
    såg till mamma att hon ska lära sig göra gäddfärs, så hon kan göra gäddfärsbiffar. Då kan du smaka då det är dax för smakportioner, det är jättemumsigt:-)

    1. Josephine

      Hej Malin! Va roligt att du skrev till mig! Det låter gott tycker jag! Men mamma säger att det finns bra fisk i frysdisken på ICA:) Kram till dig! Mamma hälsar till dig!