Elsas Dagbok

Naken mamma:)

Godmorgon!
Mår du bra? Det hoppas jag att du gör. Jag mår bra, mamma och pappa också. Igår färgade mamma håret. Det är värst vad hon fixar och trixar. Hon klippte sig ju häromdagen. Jag märkte ingen större skillnad faktiskt. Mamma sa att hon färgat utväxten. Hon är cool min mamma.

Mamma har beställt nya köksmöbler! Hon längtar väldigt mycket till de kommer:) Ni får se bilder då. Mamma och pappa säger att jag ska få ett underlägg av nått slag där jag sitter så det inte blir märken i bordet! Hallå vad tror ni egentligen? Att jag ska hacka på bordet eller;)?

Nu ska ni få höra vad min tokiga mamma gjorde häromkvällen. När mamma skulle duscha så upptäckte hon en hög med grus i hallen. Mamma undrade vem som dragit in den. Hon tycker att man ska lämna gruset utanför:) Pappa spelade oskyldig och skyllde på mig!!!!! Jag kan ju inte gå än! Du kommer att få igen pappa;)
Det som hör till är att mamma upptäckte detta när hon klätt av sig. Istället för att dammsuga upp det efter duschen ( eller be pappa) så dammsög mamma naken!!!!:) Hon vill gärna göra saker på en gång och inte vänta. Det såg så roligt ut. Pappa skyndade sig fram med sin telefon för att filma men han blev så till sig att han glömde trycka på rec, hahaha. Han var så sjukt nöjd efteråt. Han hade refererat det hela och så fanns det inget! Han letade och letade i sin telefon men det fanns ingen film! Gissa om mamma blev nöjd:)?
Tokiga mamma:)

Ha en fin dag!
Kram E

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.