Elsas Dagbok

Arg!!!!

Hej igen!

Nu är vi hemma från en mycket trevlig promenad med Malin och hennes tvillingar Alfred och Agnes. Jag och mamma tycker att de var supersöta:) Längtar tills vi kan leka.

Vi gick och gick. Eller mammorna gick och vi barn sov. Jag sover så skönt i vagnen. Tack än en gång mormor för den kungliga vagnen!!!!

Mamma fick till sist skavsår, hehehehe. På väg tillbaka fick hon gå in på apoteket och köpa compeed och sen gick vi in på hälsocentralen så att hon kunde sätta ett plåster på hälen. ( Det var inte en doktor som satte dit  det utan hon gjorde det själv, hon ville bara sitta ner när hon gjorde det) Hon hade även sina nya skor på dig idag. Det kan ju ha bidragit till skavsåret. Skorna är dock mycket snygga tycker jag och mamma. Rosa och så. Ska sätta in en bild på dem tycker min mamma.

Mammas fina rosa skor
Mammas fina rosa skor

 

Nu har jag ätit. När mamma satte mig i min babysitter så blev jag efter en stund ARG! Jag blir det när det inte går som jag vill. De där figurerna som hänger och dinglar framför mig fattar ju inte ett dugg!!!!! Jag blir så arg när de inte gör som jag vill. Mamma tog då upp mig och nu åker jag i babybjörn istället. Det är skoj för då ser jag så mycket.

Nu ska jag och mamma mysa hela eftermiddagen. Det blir härligt!

Imorgon är det babyrytmik, så skoj!!!!!!!

Kram Elsa

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.