Elsas Dagbok

Love Mummy

Hej alla fina!
Nu har mamma och jag gått och lagt oss för natten. Det är så mysigt. Jag kan berätta att jag sover mellan mamma och pappa. Jag sover väldigt nära min mamma! När hon flyttar på sig följer jag efter. Hon tycker inte det gör nått utan hon tycker det är gulligt.

Ibland känner jag att hon ligger och kollar på mig, ni vet hur det känns när nån typ tokstirrar på en och man känner det på sig. Jag låter henne göra det för hon är ju min mamma.

Idag har vi haft en skön hemmadag. Jag tog ett långt skönt bad med mycket olja. Kändes som vi va på Spa. Mamma önskar att hon kunde gå på Spa och få massage och annat fix. Det borde vara gratis för alla mammor tycker jag! Inför spadagar för mammorna nu!!!!

Imorgon ska mamma klippa sig. Hon längtar. Hon och Pappa diskuterade tidigare ikväll hur hon skulle klippa sig. Mamma visade en bild och pappa sa att det va fint. Blir intressant att se slutresultatet. Hon får inte klippa bort det eftersom jag tycker om att gosa in mig i hennes sköna, fina, mjuka hår.

Efter klippningen ska vi träffa Erica och hennes son Noel. Vi ska promenera. Det promeneras väldigt mycket:) Hejdå mammadaller brukar mamma säga:) Jag gillar mammas daller ju!

Nu måste vi sova. John Blund är snart här. Sov så gott!
Kram Elsa

20140224-205034.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.