Elsas Dagbok

Elsa nyfiken:)

Hej svejs i lingonskogen!

Hann inte med nått inlägg igår efter vi kommit hem från 1 års kalaset. Jag var så himla trött. Men det beror på att jag inte ville sova i bilen när vi skulle iväg på kalaset. Vad tror ni egentligen mamma och pappa? Jag ville ju vara med. Har ju aldrig åkt den vägen. Det var ju första gången som jag skulle till kusinen och morbror och moster. Allt var ju nytt så ni ska vara glada att jag sov i 20 minuter. Mamma kallar mig numera Elsa Nyfiken efter boken om apan Nicke Nyfiken.

Väl framme så fick min kusin öppna sina paket. Hon verkade bli jätteglad. Hon fick en stor polisbil som tjöt och några småbilar. Klart mamma skulle köpa henne en polisbil:)

Jag blev rätt trött när alla skulle äta lunch så jag bestämde mig för att äta då jag med och sen somna hos min mamma. Mamma fick äta sin lunch i soffan och det syntes:) Hennes fina nya gråa tunika var full med småfläckar av curry:) Mamma sa att hon var jättehungrig och hon åt och åt och åt. Mamma spillde även curry på mina fina strumpbyxor så jag fick byta men det gjorde inget. Det finns ju tvättmaskin brukar min mamma säga. Hon tvättar för fullt nu.

Själv så sitter jag i babysittern. Snart ska jag få mat. Jag råkade göra i byxan imorse så jag och mamma bestämde oss för att kliva upp lite tidigare än vanligt. Tror klockan var 07:30. Sen blir det promenad. Måste ringa pappa och kolla hur väglaget är. Det är ju 6 plusgrader ute. Mamma har som tur är broddar som hon får sätta på sina skor.
Ha en fin dag alla och sköt om er!

Kram Elsa. (Mamma hälsar)

IMG_5489

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.