Elsas Dagbok

LÖRDAG:)

Hej där ute i stora vida världen!

Sa du till någon igår att du tyckte om den personen? Ja jag förstod väl det:) Mamma säger att hon älskar mig varje dag!

Idag är det lördag. Min mamma gillar lördagar för då är pappa hemma hela dagen. Hon tycker om när han är det. Det gör jag också!

Igår så chillade jag med pappa och kollade på hockey. Sverige vann och pappa var jätteglad. Nu är det final imorgon söndag! Det ser jag fram emot. Fast pappa lite mer än mig.

Igår så lagade jag och mamma middag, eller det var mamma som lagade och jag höll henne sällskap i min nya babysitter. När hon lagade maten så sjöng hon för mig. Hon har hittat låtar från 70 talet som hon sjunger just nu!!! 70 talet det är länge sen det. Hon nynnar mycket på en introlåt från ett barnprogram som hette sagostunden. Den gillar jag väldigt mycket! När hon nynnar på den ser jag oftast ut så här.

IMG_5469

Pappa håller på att rengöra vår kamin. Han är en fixig pappa. Mamma sitter vid datorn och jag håller mamma sällskap. Idag så får vi besök. Det är mammas tjejkompisar Maria och Pernilla som kommer hit. Maria har en liten kille med sig som jag ska spana in:) Men innan de kommer så blir det promenad så jag får sova en stund. Måste ha min skönhetssömn förstår ni. Fast mamma säger att hon behöver den mer. Förstår liksom inte, jag tycker min mamma är fin jag.

Nu ska jag få torr blöja och nya kläder.

Kram Elsa. Mamma och pappa hälsar!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej lilla fjällan! Härligt att få följa din vardag. Vad fin du blir på bild. Du verkar ha fantastiska ”päron” av det du berättar. Hälsa dem så gott och var nu snäll mot dem :-) Stor kram Jenny <3

    1. Josephine

      Hej fjällan!!! Tack! Jag har börjat gilla kameran mer nu än i början av mitt liv. Mina päron hälsar tillbaka. Vi måste ses snart igen. Jag sov ju liksom sist! Lovar att vara snäll:) sköt om dig! Stor kram

  2. Åsa Emilsson

    Tjingeling ”goongen”!
    Längtar så mycket efter dig. Du vilka konstiga ord du slänger dig med, chilla vad är det? Mormor förstår inte. Ha en jättemysig dag och glöm inte att heja på Kalla på tremilen. Mormor vågar nog inte se det.Det blir alldeles för spännande.
    Gokramar från mormor.

    1. Josephine

      Hej mormor! Chilla=ta det lugnt:)
      Jag hann inte heja på Kalla. Hon verkade haft dålig valla, hahaha. Jag sov mormor. Vi hörs sen! Längtar efter dig med. Chilla på mormor:) Kram