Elsas Dagbok

Dagen efter sprutorna!

Hej på er alla fina!

Ni är väl snälla mot varandra idag? Min mamma säger att man ska vara snälla mot varandra. Det tycker jag låter bra.

Just nu sitter jag i min babysitter och kollar på min kompis Mu. Mu är en kossa som man kan hänga upp lite här och där. Drar man i Mu så låter hon så roligt. Jag gillar Mu väldigt mycket och hon följer med överallt. Jag har börjat att kolla på mina fötter också. Jag tycker de verkar mycket intressanta. Sitter och spretar med tårna gör jag.

Mamma dricker kaffe och pratar med mig. Jag känner mig på väldigt bra humör idag. Mamma är också på gott humör. Det kan bero på att  vi sovit gott inatt igen. Idag ska vi vara ute. Det är så fint väder och jag vill gärna sova ute i det fina vädret.

I morse hade pappa svårt att kliva upp igen. Han vill gärna ligga kvar och dra sig länge. Men när man har ett jobb att sköta så måste man ju passa tider. Mamma ligger och berättar för pappa vad klockan är så att han ska kliva upp. Hon säger hela tiden att den är ca 5 minuter mer än vad klockan egentligen är. Pappa har genomskådat mamma och ligger kvar lite extra då:) Han är lite tokig min pappa:)

Jag verkar ha klarat mig från feber efter sprutorna igår. Men man vet ju aldrig, det kanske kommer under dagen. Men just nu mår jag toppen.

Imorgon ska vi åka och hälsa på på mammas jobb. Hon jobbar visst i den där stora staden Gävle. Ska bli skoj att se hennes arbetsplats. Nu ska mamma klä på mig. Ha en fin dag och var snälla mot varandra.

Här är jag nu på morgonen, en glad liten Elsa.

Kram Elsa och Josephine

IMG_5397

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Emilsson

    Äntligen har mormor kommit till skott att skriva lite till dig på din blogg. Din mamma vet min inställning till detta men du är ju bara världens mest underbara barnbarn. Vem i hela världen kan motstå dig? Medan du sover ute åker mormor skidor. Om du varit här hade du fått följa med i pulkan. Där skulle du sovit som en prinsessa. Längtar efter att få pussa och krama dig så det kan du inte ana. Ha nu en bra dag med mamma och pappa!

    1. jossan71

      Hej mormor!!! Ingen kan motstå mig säger mamma, men hon är liksom inte objektiv i den frågan:)
      Vi kan åka skidor med varandra nästa vår( pappa ska köpa:)Vi ses på mitt dop. Då får du krama och pussa på mig hur mycket du vill!
      Hoppas du får en skön dag! Kramar Elsa