Elsas Dagbok

3 månaders dagen och min pappa Magnus

Godmorgon!

Har sovit som en prinsessa inatt. Det är så skönt att sova mellan mamma och pappa.

Jag glömde ju berätta för er att jag hade min 3 månaders dag igår:) Mamma åt en stor bit kladdkaka. Det var för min skull sa hon. Det var ju snällt av mamma. Jag längtar tills den dag jag också kan trycka i mig nått sånt. Det såg förskräckligt gott ut!!! Nu ska pappa byta kläder på mig. Råkade kräkas på armen, hehehehehe.

Nu tänkte jag presentera min pappa:)

Min pappa heter Magnus. Han är världens bästa pappa (jag vet, jag är inte objektiv) Han är en mycket morgontrött pappa som gillar att ligga och dra sig i sängen på morgonen. Det verkar som jag fått detta från honom.

Han är alltid glad min pappa. Han skrattar även fast han är trött på morgonen. När mamma blir irriterad så skrattar pappa åt mamma och då kan inte mamma vara irriterad längre utan då börjar hon också att skratta.

Mamma har berättat att innan jag var född så undrade pappa när han kunde köpa skidor till mig. Min pappa tycker nämligen om att åka utför, på längden och att gå på tur. Klart jag vill ha skidor för jag tänker följa med min pappa på hans äventyr. Om du läser detta pappa så tycker jag mycket om färgen rosa:)

Min pappa har skägg. När han kramar och pussar på mig så sticks det så skönt. Han är busig min pappa. På kvällarna när mamma tycker att vi ska ta det lugnt innan läggdags då busar min pappa med mig. Säg inget till mamma men jag tycker det är hur kul som helst. Fortsätt med det pappa!

Det finns så mycket att berätta om min pappa men det får ni höra en annan gång:)

Här kommer ett kort på mig och pappa när vi sitter och chillar på cafè i Gävle.

image

 

Ha en fin dag! Kram Elsa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.