Livat på torpet

Dagens orättvisor

Dagens orättvisor …

Enligt 7-åringen: Att lillebror fick köpa ett starwars svärd och pistol för egna pengar! För han får ju aaaaldrig följa med på ica, hur ska han då kunna köpa ett? Och nä, jag frågar han aaaaldrig om han vill följa med!

Enligt 4-åringen: Att hon i kassan tog ALLA pengar när han köpte starwarssvärdet och pistolen. För vaddå, han hade ju 80 kr. Det kan man ju typ köpa hela affären för. Och så tog hon ALLT. Nä fy. Han som hade velat spara en guldpeng i alla fall.

Enligt 1-åringen: Det där kuddfodralet på snuttekudden som hon fattat går få bort, men inte vet hur. Inte vill mamma hjälpa heller. Fy så orättvist!

Enligt mig: Att sambon är bjuden på finmiddag på nyrenoverade hallstaberget med jobbet. Igen. Och han fick det att låta ”jobbigt”. Igen.

Enligt sambon: Att han var tvungen att bli bjuden på god middag på nyrenoverade hotell hallstaberget. Igen. Medan sitter sambon hemma och har det såhär bra ..

wpid-IMG_20141006_194717.jpg

wpid-IMG_20141006_194016.jpg

wpid-IMG_20141006_194038.jpg

Nu ”Ensam mamma söker”, en gammal vän är med och raggar. Heja Morgan!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hondjuret

    Usch. Dom har ingen aning om vad som väntar.. 30 år senare är lixom livet fortf. orättvist. Bara …värre! 😉
    Jag var – I quote – Så jävla dum idag … för att hon var tvungen att äta middag. Och orättvis. Hon behövde minsann inte äta.
    Nej, för guds skull. SKIT I MATEN DÅÅÅÅ, skrek den elaka bajsmamman! Och strunta i att du inte åt lunch på skolan!! Du kommer sluta växa och du kommer vara liten resten av ditt liv!
    DET är orättvist det.
    Och nej, måndagar är vi inte spec. pedagogiska här .. eller tisdagar kanske.. men vi älskar varandra .. typ nästan hela tiden 😀 ;))