Livat på torpet

Shopping och kvällsbesök

Igår hade vi en såndär lugn dag. Vi shoppade lite. Fikade. Strosade runt på stan. Höll varann i handen. Åt gott. Tog det lugnt i nån lekpark. Och bara mådde gott.

wpid-IMG_20150713_194613.jpg

Lyckades hitta TVÅ klänningar till mig själv! Har kommit på att jag nog är en klänningstjej ändå?! Bönan fick glassklänningen från polarn som jag tittat på så länge men som tog slut på nätet när jag väl bestämt mig för att köpa.

Och det är på landet det händer. När man ligger i sängen och tittar på serier då får man besök av tre hårsvallande snyggingar …

wpid-1436818695614.jpg

Såna här gånger är jag tacksam för facebook och knäckebröd. Hästarna var sugen på lite kvällsfika och lät sig villigt fångas mot mutor (knäckebröd) och strax efter en bild på facebook kom det två tjejer utrustade med grimskaft och hämtade dom.

Idag fortsätter vi med stora frågor som ”marknad eller inte marknad”. Ibland är livet inte jobbigare än så …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.