Livat på torpet

Jag har tydligen gått på semester

Verkar som att jag gått på semester från bloggen. Och det känns bra. Dagarna är full rulle att roa barn medan regnet smattrar på taket. För vilken sommar! EN gång har vi badat. Eller barnen. Jag kände inte ens med tårna i vattnet för jag är kanske världens största badkruka? Jag är sån badkruka så äldsta sonen på allvar har trott att jag inte kan simma …

Men en kort sammanfattning innan jag går på semester igen

wpid-IMG_20150721_144925.jpg

Som sagt EN gång har vi besökt badet. Vi bestämde att vi skulle dit  en solig morgon. Men när vi kom dit så försvann solen och till och med barnen satt och huttrade och pep om att dom ville hem?!

wpid-IMG_20150724_141030.jpg

Eller ja, bönan har badat i vattenpölar på gården också. För enligt henne finns det inga dåliga väder, för man kan alltid gå utan kläder.

wpid-IMG_20150724_191815.jpg

Och ä n t l i g e n har jag fått till en kökshörna inne i bönans rum. Så där bjuder hon på kaffe och skär sin trälimpa om och om igen.

wpid-IMG_20150715_172145.jpg

Jag kan till och med säga att jag fått till h e l a hennes rum! Den lilla docksängen är kanske sommarens bästa loppisfynd? Fick den för en tjuga och den är i fint skick.

wpid-IMG_20150723_151733.jpg

Sommarens jobbigaste loppisfynd är nog en väska som jag också fick för en tjuga fullproppad med magneter. Eller så kanske är det näst bäst? För när jag tänker efter har dom där magneterna roat tre barn medan jag varit sysselsatt att plocka upp dom.

wpid-IMG_20150727_194446.jpg

Vi har gått på promenader.

wpid-IMG_20150718_133915.jpg

Varit på utflykter.

wpid-IMG_20150729_114123.jpg

… och så har jag startat igång ”projekt pojkrum”. Har fått med sambon på det med! Så nu ska väggar målas i någon mintkulör, soffan ska kastas ut (säljas) och jag ser framför mig hur b r a det kommer att bli! Äntligen ska vi få fason på rummet.

Men mer om det sen och så får ni inte glömma att det går att följa mig på instagram —> @elinteg för där uppdaterar jag flitigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna - Mamma till Leija

    Ni har det mysigt trots solens frånvaro! Här ska det bli sommarväder nästa vecka, så då hoppas vi det blir ett dopp i havet. Har inte varit vid havet eller badat en enda gång i år. Hoppas ni får en fin helg! Kram